mandag 14. desember 2009

No er da jul igjen.....


Ja det nermar seg med raske skritt. Har ikkje vore mykje skriving i da sista, formen er ikkje heilt pao topp, men tykte eg maotte skriva litt no i julestriao. Eg er vorten besta atte, denna gaongen til ein liten kvelp, ho heite Tinka og er verdens flottaste so klart

Men ho er ein budlekopp, heila kjøkkengolvet er kliss klass naor ho ha drukke.


Denna helgi hadde me baking og kosedagar med barnebarna. Bestao ha laga opplevelseskalendar i aor, nokre dagar er det lappa, der da staor ein opplevelse me skal ha ilag. Tantao og eg henta dei pao fredagen og so var me pao Leikeland i nesten tre timar, kjempemoro hadde dei da. Sveitten rann og dei var heilt blaute pao ryggjen. Etter detta krafttaket maotte me ut å eta pizza og drikka brus. So bar da heimatte til bestao og besten ,me skulle fao ha dei til søndagen. Laurdagen var da peparkakehus so vart pynta, ( no ser me aldersforskjellen på dei to jentene, dei pynta kvar si sida av huset) og kvite kakemenne so vart baka..

Her er dei i full gang....Leigg merke til at det sparast ikkje på pynten, iallefall ikkje hjao ho Cassandra, ho er ein godtegris:o) Eg tykkje da er godt å ha tante Hege so nærme, ho er flink til å hjelpa med å aktivisera ungane. Dei fekk vera med ho å pynta både ute og inne i huset sitt. Amalie skulle ha vore i bursdag på søndag, men det hadde ho ikkje sagt ifrå om, og det tykte eg var dumt. " det er vel ikkje så nøye besta, naor eg har hatt da so moro her inne" sa Amalie. Da varma bestao sitt hjerta med slike ord, ho hadde iallefall kosa seg.
Eg ynskjer adle ei fin førjulstid.


Wigdis3 kommentarer:

 1. E so kjekt å lesa da du skrive :)) å so flotte bilde du ha lagt ut!
  Klem Helene ;)

  SvarSlett
 2. Kjempekoselig innlegg Wigdis. Bare digger at du skriver på dialekt. Gjør det bare enda mer personlig :-)

  Det ser og høres ut som dere har hatt en alle tiders helg sammen, store og små. Ikke rart så hjertevarme som både du og Olav er. Ikke å forglemme Hege da. Heldige jenter som har en tante som Hege, og besteforeldre som bestao og besten ;-)

  Ønsker dere en fortsatt fin førjulstid og en riktig flott uke!

  Hils Olav og Hege!
  Hilsen og klem fra oss på Tysnes :-)

  SvarSlett
 3. Begynner jammen meg å bli en stund siden det var aktivitet her inne hos deg Wigdis. Savner nytt fra Bestao sin verden ;-)

  SvarSlett


Målar for salg og tek imot bestillingar.